JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - march 2012

Jag ska inte störa mer

Jag har funderat lite... Funderat på mina vänner. Jag hör ofta på er klagan, era problem och vad som händer i era liv. Jag skulle vilja beskriva mig själv som en bra lyssnare. Eller har jag fel?! Jag engagerar mig i er och tror på era känslor och känner hur ni mår. Det jag funderat mig fram till är att jag vill att ni ska acceptera mig på samma sätt, höra min klagan ibland och kanske ta er en minut att känna efter hur jag har det, vad som händer i mitt liv och mitt huvud. Nej, ni har inte gjort något fel, jag räknar bara med att ni finns där på samma sätt som jag finns. Jag har mest konstaterat att dem jag "stör" med mina tankar, känslor och klagan, ska jag inte störa mer. Så var det med det.

 

 

 

Idag fyllde Andreas år. Vi blev väckta av Fia som kom med smörgåstårta imorse. Den perfekta frukosten! Sedan bar det av till Ridklubben för lite tidningsjobb. Hem igen, baka tårta och ta emot gäster. Jag gav Andreas en hink med godsaker. Allt från våfflor till chips och choklad. Den gottegrisen blev glad <3. Efter tårtan jobbade jag vidare med lite artiklar och sedan bar det av ner på samhället igen för att bevaka Earth Hour... Vilken flopp. Men vi ser om jag inte lyckas göra något av det också :D Älskar mitt jobb. Nu är Danielsson här och ser ilm med oss. Fast jag ser som vanligt inte på filmen, jag skriver om hoppande ponnysar på ridskolan. Jag hatar film, jag kan inte se film. Det går så långsamt, jag har inte ro! ååååh Nu kommer det lite bilder! Kapuss!

 

 

Lite kul bild på Mathilda och Smeagol

 

Jimmy bär på Slicken. (nej inga katter skadades under fotograferingen)

 

Jimmy och Alexandra i en leksaksback

 

Min fiiiiiiiiiiiiiiiiina älskade son. Bild av MariaEn dåre i vanlig ordning.


Jimmy gör tricks på sin bil. suck


Jimmy åker bilvagnen på domus. kanonkul!


Less på att vänta på att mamma ska klippa hunden... tar o sover lite <3


Pappan o bebin fikar. underbara saker.

Sitter med en kopp kaffe. Det är fredag och jag har inget för mig. Har dammsugit o gjort allt plock man ska göra... Lekt karusell med Jimmy i vardagsrummet också. Hoppas få flytta hit min soffa och säng till helgen. Så man får sova i nån ordning å se på tv i en stor soffa :D Annars är allt som vanligt. Jag snusar för mycket, har ingen bil och hunden är fortfarande gravid. Jimmy mår fint och är en dåre i vanlig ordning.


gapa på jimmy

Idag har vi varit i skog och hämtat nödvändigheter. Som en barngrind till exempel. Nu har jag kommit hem frpn stallet, ätit och skurat toan nere. Det är ju nämnligen så att vi nu kommer få bo i hela huset. Blir skönt att slippa gapa på jimmy så fort han råkar gå in i "fel" rum... Dock är inte utflyttandet klart än, men ja börja skura där ja kunde. Nu väntar vi kristina med unghög så vi får äta de goooda kakorna ja köpt. Jimmy råka se dem när ja packa upp... Han blev typ galen. Och imorgon kommer Mo hem!!! Tog med alla kattillbehör från skog också så vi ska väl skura upp dem o ställa iordning ikväll. Plötsligt vart jag kaffesugen o jävligt sugen på att göra klart min tatuering!!