JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - august 2014

tålamod och oitnb

 
Den där lilla typen hade inga planer alls på att sova ikväll. Men precis hela veckan har killarna lagt sig helt utan trams, så jag har massa tålamod över 😊 känner mig rätt utvilad faktiskt.
 
Han får sitta i soffan o se på Orange Is The New Black med mig.

mina fingrar luktar räka!

 
Nu på eftermiddagen/ kvällen var killarna med farmor en stund. Mamman skulle på spa! Var helt ensam på hela spaet (läs gymmet) och tränade rygg o mage tills jag nästan grät. Av glädje förstås. Sedan solariet.
 
Jag låg i solariet och funderade... Max en gång i veckan kan man väl sola? Eller är det för mycket? Det är väl inte riktigt nyttigt... och pengar kostar det också. .. men det är ju så underbart! 20 minuter, inlåst utan telefon eller ungar . Det är varmt o skönt och total avslappning! 
 
 
När jag sedan skulle hämta ungarna möttes jag av den här synen. Tänkte snabbt "undra om de är en sån R1a som Terje hade?" Och skyndade in genom porten . Jodå. Där inne satt Terje och bjöd på räkmackafärska räkor!! Jag åt självklart mer än jag borde gjort. Allt annat hade varit idiotiskt. Gud så gott!!! 
 
 
Nu lägger sig mina killar efter en lång dag. Imorgon kommer vår älskade pappa!! 💖💕💓

jag är inte fet

 
Jag är inte fet . Idag är en sådan dag då jag behöver tala om det för mig själv. Synd bara att jag är ganska dålig på att lyssna på mig själv. Tur dock att jag är ganska envis! Tillslut borde jag få mig själv att lyssna på mig. Eller är jag för envis för att lyssna på mig? Vem vet?
 
Barnen har fått varsin ny overall av mormor i tidig julklapp idag. 
 
Vem kan hitta Jocke??
 
 
(Stora/tjocka/runda/feta/överviktiga/kraftiga/smala/små/tunna/magra/beniga är inget jag dömer någon för. Inlägget syftar ENBART TILL MIG, MINA TANKAR OCH MIN KROPP)