JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - december 2012

shit!!!!

Huset är rent, maten är handlad, medicin är tagen o ungen ska vila för att orka kvällen. Vi var på Domus för att handla nyårsmenyn. Jag blev så arg! Det fanns ingenting! INGENTING! Inte mjölk, inte bröd, inte sallad. Inte Cola, inte vit choklad, inte fläskfilé, inte nå annat lott under 250 kr kilo heller. Det fanns 7 tomater varav 5 vår möglia?!?! Träffade en bekant på affären och sa att vi måste till Ica för här finns INGET! Ingen idé, sa hon. Jag kommer från Ica, det är likadant där... Så vilhelmina är precis som Stockholm med första snön.. Shit!!!! Kom jul o nyårshelgen i år igen?!?! Fan! Vi kanske skulle ha beställt varor.... Jaja. Nu vila, sen middag o nyårsgott. Sen föda barn. Gott nytt år!

ljus i tunneln

Bakterien verkar vara döende o sjukan har vänt! Orkar vara uppe o vaken längre nu :-) äter dock fortfarande full dos Alvedon o önskar ja fick ta ännu mer... Konstigt bara. När man står upp igen verkar alla tro att man är bra, som vanligt? Jag har ju fortfarande ont som satan o vilar ja inte så gör nog kroppen det själv tillslut. Känns lite onödigt att behöva tjata satan varje sekund om att ja faktiskt mår pyton? Men blir jag bättre i samma takt så blir det iaf Skog på tisdag och städa ut de sista ur huset :-) och imorgon blir det mumsig nyårsmiddag här. Måste bara ta mig igenom Ica i jakten på maten... :-D

uggle-tävling!

Kolla här! Man kan vinna en fullständigt onödig, underbar, skitsöt,urgullig, uggla!!!! Alla kan väl vara med o tävla om en så kan ni skänka den till mig sen? Ja ligger bara här i sängen o e sjuk o i stort behov av uggla!! Kladdoklet.wordpress.com är adressen!