JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - july 2012

döende elefanter

Nu är vi äntligen framme. Lite svettigt att resa med barn. Andreas säger att detta lär sista sommaren vi flög. Nästa ska vi vara hemma :-D Anton o Nina kom förbi o hämtade oss vid flyget. Vi drack lite pommac eller vad det var och såg ett program om döende elefanter. Vi hade trevligare än det kanske låter som :-D nu försöker vi sova lilla skatt och sen ska vi kvällsfika. Imorgon siktar vi på skansen!

första stoppet

Var just på ett viktigt kvällsbesök. Nu ska lilla skatt sova, jag ska packa. För imorgon far vi vill Stockholm. Andreas har sedan planerat första stoppet; Max i Umeå :-D antar att vi inte direkt kommer att magra under resan... Men å andra sidan ska inte jag magra fören i december någon gång :-D bebis hoppar runt i magen o stor-bebis hoppar runt i sängen...

barnmorskan

Imorse for jag till barnmorskan. Sedvanliga blodprov. Men nu har jag äntligen fått höra lillens hjärta! Barnmorskan dal känna sparkar också :-) redan for jag till veterinären med Babben och hennes livmoderinflammation. Hon fick dyr medicin. Nu kom ullis, vi ligger i sängen och tittar på Jimmy som sover. Andreas är på mctur i spöregnet... Ikväll ska vi packa för imorgon blir det Stockholm!