JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - april 2011

Lilla bebin..

.. är sjuk :( Han har feber och snoret rinner som ett vattenfall. Det är allmännt synd om han. Lite jobbigt med massa grin o snor å ingen matlust, men vi kämpar på! Valborg i helgen. Tänk om man skulle ta å göra sig en redig brasa av den gamla mögliga höbalen som bara står och väntar på bättre tider?

Shit vad jag saknar min fula BMW!

Fått ett eventuellt bra bud på Pickupen.. Ska man sälja den då kanske? Efter uträkningar så är det billigare att hyra släp och hämta höbalar än att skatta o försäkra Pickupen.. Men jag gillar den ju!!! Man kan ju ta sig och köpa en mc i så fall, men när i hela friden ska jag köra den???? Huvudbry här.

Råtta?!

Gick ut för å pinka Fjanthunden och vad får jag se? En råtta size 3000?! Hämtade en snusdosa för referens. Den är minst 3 ggr större än de andra råtterna de brukar fånga... Och stora jävla äckliga fötter. Vad är de för nåt?

Kärlek


Jag kan inte förklara för er hur mycket kärlek jag känner för de här två. Kanske kanske att någon med barn kan ana hur lycklig jar är över min familj, men bara nästan! Jag må vara sliten, det är inte välstädat hemma och sminka sig eller piffa sig är för det mesta bara att glömma. Men jag skulle aldrig ALDRIG vilja ändra på mitt liv. Jag har det värdefullaste man någonsin kan få och inget i världen kan överskugga det.
ÄLSKAR ER!