JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - april 2010

Kattungar!
Igår skulle jag göra massa nyttiga saker, men jag hann inte ens hälften.... Medans jag hängde tvätten fick Kisse-Mo för sig att föda kattungar. På en byrå... Lyckades övertala hon att föda i lådan vi gjort iordning. Det vart 4 små söta knyten, en gul och 3 mörka. Så söta!

Hemskt erkännande

Skarven mellan 4:an o 5:an är totalt av känns de som...Nu är jag så illa tvungen att erkänna en sak som jag anat ett tag, men VÄGRAT erkänna. Nu är det dock så svartvitt att det inte går att blunda. Foglossningen blir värre när jag rider :'( Millan fick ju vila någon dag efter vaccineringen, då hade jag inte ont. Sen vilade hon i söndags då jag jobbade heldag, då hade jag inte ont. Men igår red jag, och hade så ont att jag grät på kvällen... Jag vill inte sluta rida! Det går bara inte! Ska hålla mig till skritt ett par dagar och se om det gör någon skillnad...

Hade tänkt sova ut idag, men Kisse-mo verkar ha fått förverkar alternativt psykisk sjukdom... Hon vrålar och trampar och det är totalt omöjligt att sova.. Bra att komma upp iof, idag är nämnligen en fullproppad dag:
* Momsredovisning ska göras
* Klippa mig (Hos FRISÖR, det var över 2 år sedan sist!)
* Bygga kaninbur
* Rida Millan
* Emilia har ridlektion
* Handla massa som måste handlas
* Laga nå storkok me korvstroganoff
* Tvätta o hänga tvätt
* Lägga ut annonser på blocket

Jag har världens ångest för att jag köpte ny sadel till Millan när sadelprovaren var hos oss. Den passade henne inte, så det behövdes visserligen, men det känndes som mycket pengar.
Någon som vill köpa en allroundsadel eller en westernsadel med pad? Billiga! Bilder kan mailas!


Bilbrand och hästprylar

Bilen som tog oss hela vägen hem :)

Utsikten i Östersund
Igår gick vi upp klockan 7 och gjorde en vansinnig resa till Östersund... Började med att åka till jämtland, där pappa var. Han hade hämtat bilen åt mig. Vi drack lite kaffe och lämnade spännande, viktiga papper till farsan. Sedan bar det av mot Östersund igen. Emilia och jag åkte pickupen. Fan vad det studsade :D

Vi betade av i stort sett varenda butik som fanns och notan blev inge rolig :( Jag är som vanlig askass på att handla åt migsjälv så det vart inte en enda pryl till mig :P Men till barnen och Andreas och hästarna. Hittade världens bästa ridsportsbutik, hästébäst! Kommer mer info sen! Var helt lyrisk och handlade massa fina saker som jag inte trodde fanns!

Bästa köpet var nog ändå en bärsele på barnens hus. Det är det enda jag har som krav ska vara helt nytt. Förutom sängkläder och hygiengrejer då. Men annars kan ja ha begagnad vagn och säng och allt sånt där. En fin neongrön bärsele vart det iallafall.

Efter en lång dag begav vi oss hemåt med båda bilarna. Det gick sådär. Straxt inna Hoting,  precis efter skylten "Olycksdabbad vägsträcka", fick saaben för sig att inte leva mer. Nån stor kabelbrand under huven... Suck. Men då packade vi in alla ungar och kassar i pickupen och for vidare. Det går då alldeles utmärkt att åka alla 4 i den :)

Nu idag väntar jobb, imorgon sadelprovning, på söndag jobb och till veckan händer massa spännande saker :)

Vi har även blivit med två tyska katter :) Så nu har vi för tillfället 6 katter. De är jättefina. Mamma-mo väntar kattungar vilken dag som helst också. Tur vi laddat upp med kattmat för ett år framöver.