JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - april 2013

Majbrasa

Spännande dag idag. Var på bvc o vägde o vaccinerade Jocke. Gick fint. Han har gått upp bra som vanligt. Passade på att väga mamman också. Ett kilo minus på två veckor. De får jag väl vara nöjd med. Var förbi änglagåva och beställde cashewnötsmöre jag behöver till bordet jag ska baka. Nu på kvällen gick vi till Majbrasan i Dalasjö o tittade på elden o mös. Nu ska vi påbörja Jimmys 4 timmar långa läggning. Fan va less jag är på att aldrig aldrig få någon tid med Andreas! Köpte iallafall en ny frösort att ha i filen med massa omega3 i :-)

Zumba

Snabbt inlägg för de tog som vanligt en satans satans tid att lägga Jimmy... Gick 7 km med Jocke idag. Han se många spännande saker på vägen. Glömde fota helikoptern som landade i blåsväder... Det var spännande. Var sedan på Zumba här i Dalasjö. Herregud. Svårt! Mest tro jag att ja sprätte o hoppade på mitt eget vis :-D men det var ju träning så det ska helt klart göras om! Nu akutsova så morgondagen fungerar!
Japp det är en hög renar på mittenfotot. De ville inte stanna o prata...

mopedägare!!

Nu kommer lite bilder som kompensation gårdagens ickebloggande. Idag åt vi en god frukost, klädde våra små, och åkte in på Vilhelmina. Erlas motor hade 5årsjubileum och hade öppet med fika och utlottning av moped. Jimmy var lite rädd för de stora 4hjulingarna men tog glatt för sig av fikat :-) sedan bar det av till Domus för att handla det sista till middagen vi bjöd Hasse o Lina på. Fast bjuda är fel ord. I vår ekonomisk situation blir det knytmiddag. Lina (mamma Lina) hade gjort god potatisgratäng o Hasse handlade sallad... Hur som, mitt i handlingen ringde ett okänt mobilnummer. Vad som gjorde att jag svarade vet ingen. Men tur var det! Det var Erlas motor som meddelade att jag blivit mopedägare!! :-D blev riktigt riktigt glad och åkte o kollade på skapelsen :-D Jimmy var lite rädd för den, men jag hoppas han tinar och vill åka med mig sen! Efter middagen åkte jag vill Kristina för att vakta en hög ungar när hon sprang. Sen blev det lite trevligt tjatter på det. Nu sängen till ljudet av det bästa: småkillarnas andetag <3
bjöd på en halvfånig bild på min fina vinst!
Kristinas katt smaskar vattenmelon
och sover som en skruv...
Kristina tog en bild på mig. Och jag skrattar gott åt hur i helvete jag kan se ut ibland. Tur jag är så gullig!