JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - may 2011

Bra dag!

Nu är min jobbarhelg till ända. Jag måste få säga, att jag är nöjd. Att jag känner mig bra på mitt jobb. Trotts att jag varit orta i 10 månader så klarar jag det hur bra som helst. Varken tänker eller får gå in på exakta arbetsuppgifter, men det handlar mycket om att förstå och möta människor. Känns så bra att jag är bra på något.

Kom även på en sak till jag tydligen är bra på. Fick prova att köra motorcykel ikväll! Ville inte sluta, Andreas fick då fan inte prova :D Okej första varvet i lösgrus var inte så kul. Mest vingel. Men på vägen var det sjukt kul :D Gick jättebra. Absolut något jag måste fortsätta med!!! Ska bara se till att jobba massa så jag har råd att köpa mig en egen. Har fått massa jobb i sommar så det ska nog ordna sig.

Jimmy mår prima, jag mår prima och Andreas också. Vi har spenderat dagen med att kasta sopor på tippen, fira fina Marielles födelsedag och hälsa på Alex. Haft en kanonbra dag. Nu ska jag vända uppåner på huset i jakten på min ena nässpray.... Den andra ha ja glömt på jobbet.... Blir snart galen..... MÅSTE HA...... HA.
Godnatt!

Helt otroligt

Kanska ett udda inlägg. Och kanske inte meningen att ni ska förstå heller... Att man kan förlora vad man inte hade? Eller jag menar vad man trodde man hade. Eller åtminstone trodde man kunde få?

Andreas är någonstans i sverige och hämtar en motorcykel, bebin har somnat. I min ensamhet firar jag att jag fått klarhet i hur mitt liv ska se ut framöver. Men sörjer också en vän jag verkligen ville ha och trodde jag hade :/ Hur kan man vara så dum?

Mitt i allt depp ska jag lägga in några bilder på min underbara underbara son. Han och hans pappa kom med en fin blomma, ett underbart kort och en liten kruka att plantera i. Min första morsdag som mamma!

Till Jimmys mormor: Vi har en liten present som väntar här på dig, nu får du faktiskt ta och komma upp innan Jimmy börjar skolan!
Här mormor kan du se annonsen mamma skickade till dig! Vi har ett gästrum ledigt under den tiden.
Annars ha vi ett stooort hus också :)
kolla vad Marielle bjöd mig på i lördags <3
lämnade min son i 3 min.... de tog bara några sekunder så hade han hittat vitlöksdressingen jag ställt åt katterna. bara att sanera golvet å bebin igen :D
men ja sanerar gärna :D bara han är gladGlömde...

När jag och Marielle var i umeå hade Jimmy barnvakt. BARNVAKT! Jag som inte riktigt vågat lämna bort honom förr. Men det hade gått så bra, han var glad o trött när jag kom hem och hade ätit massor hela dagen. Hade dock lite svårt i bilen, vände mig hela tiden om o undrade varför Jimmy var så tyst.... Kunde inte begripa att han inte alltid var med...

Update om hunden också. Har ringt ALLA veterinärer i Västerbottens län. Den enda som svarade var kära Anne som inte jobbade, utan låg och sov. Sedan kräktes hunden och verkar må lite bättre nu. Ska avvakta till morgonen då det finns veterinärer i Vilhelmina. Närmsta veterinär annars är i Vännäs..... Finns i Arvidsjaur också, men de har ingen röntgen så det är ingen mening att åka dit...