JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - november 2013

tar tag i detta ordentligt!

 
Det finns många bra platser på jorden. Gymmet ligger definitivt högt upp på listan. Alla löparvägar också. Men när man är riktigt riktigt trött ligger vår säng högst! Satte upp stjärnan i vårt sovrum ikväll.
 
En sak som är underlig. Jag älskar julen, julpyntar alltid med andakt. Slår in paket och bakar och julmyser som värsta fanatikern. Och mina julkänslor brukar komma tidigt. Men i år?! Noll julkänslor! Blir lite rädd... Tänk om de inte kommer? Kan det bero på att det är för lite snö? Eller att jag inte äter pepparkakor eller lussebullar som förra året?! Eller inte dricker glögg?? Imorgon är det jag som tar tag i detta ordentligt! Julskyltning it is!!

smutsiga små barn

 
Ungarna hade kul på discot! Till min positiva förvåning var Jimmy med i dans o lekar. Han brukar ju bli lite blyg när det är mycket folk o tjohej. Men inte ikväll. Kul!
 
 
Nu har jag stoppat smutsiga ungar i badet. Jimmy har kommit på hur man undviker vatten i ögonen! Jocke har redan smullit av... Disco var tydligen uttröttande för små killar.
 
Någon undrade om jag hade tre barn helt plötsligt. Nej jag födde inte en nioåring igår :-D Emilia är Andreas stora tjej! Jag lånar henne som min lilla pärla dock :-)

bebis-disco

 
Skurar ungar o letar kläder! Vi ska på disco. Jag ska jobba på så bra jag kan för att inte skämma ut mina barn... Önska mig lycka till!