JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - february 2014

tur mammor är odödliga

Jimmy har hostat oavbrutet (inte hostat,  utan HOSTAT) sedan halv sju, då de fick lägga sig för de grät av trötthet.
 
Noll sömn hittills alltså. Hela sängen har blivit nedprydd och renbäddad. Jimmy gråter o skriker hysteriskt samtidigt som oavbruten hosta. Jocke har vaknat var 10:e minut. 
 
Tillslut lyckades jag få Jimmy att ligga kvar en stund i högläge. Han somnade och det verkade gå bra. Helt slut tog jag en snus, bar ut smutsiga sängkläder och lade huvudet på kudden. Vad händer då? Rätt! Jocke vaknar såklart.
 
Nu är jag nattmacka åt en vild bebis och inväntar Jimmys nästa hostattack. Om 6 timmar är det morgon igen. Tur mammor är odödliga o tur att jag har världens finaste barn.
 
 
 
Japp, nu kom hostan tillbaka...

hjärnan blev sur

 
Smaskat i mig lite kvällsmat. Hjärnan blev sur. Den hade på förslag att jag skulle äta 7 hönökakor med smör och en liter o'boy... Lite tungt är det att gå ner i vikt igen efter en period med massor av mat. Men har man bestämt sig så har man.
 
Jimmy hostar så jag tror jag håller på att explodera. Inte på honom, han kan ju inte rå för det. Utan på att det täcker Jocke en gång per 10:e minuter o de lär inte bli mycket sova av. Att kottarna gjorde morgon kvart i 6 imorse gör mig inte piggare. Planerar vilodag imorgon. Hoppas killarna gillar den idén!

hosta och matlådor

Hämtade två trötta hostiga killar på dagis idag. Verkar som det kanske blir en helg med sjuklingar. Fick till o med ge Jimmy hostmedicin :-(
 
Vi har varit inne o byggt lego och sett film mest. Har lagat matlådor så jag klarar mig väl två dagar iallafall :-D träningsvärken i rumpa o ben är grym. Ska väl krypa upp för trappen och sätta ungarna i ett bad sen. Helgen ser händelselös ut och ännu värre blir det väl om ungarna blir sjuka...