JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - july 2010

ännu en dag i soffan

Ännu en dag ha passerat utan att ja gjort ett skit...
Andreas vattnar hästar å kollar att de har de bra, men ja saknar dem! Skurade golv å ddammsög i onsdags o fick betala för det hela torsdagen. Idag har ja legat på olika soffor, handlat mat o lagat skaldjurssallad. Nu är det soffan igen. Så något spännande finns inte att skriva... önskar ja hade ett badkar så kunde ja ta ett bad, men sån tur har vi inte. Får duscha o måla nagarna eller något. Tur katterna är lite underhållande iaf :)

Återkommer om något av värde skulle hända i soffan...

JAG MÅR BRA!

Men jag ska SOM SAGT inte springa omkring eller stressa, så jag tänker inte svara på samtal från folk som har panik o tror att allt jag går igenom är förenat med livsfara. Man dör inte av graviditet, man dör inte av sammadragningar eller förverkar, man dör inte heller av en tidig förlossning, men jag HAR INTE hafr nån sån. Man dör inte av att vila och ja, jag kan själv avgöra om jag klarar att gå till köket eller inte.

ha de bra

kissen på bebinAndreas ha åkt till Lycksele på motorveckan, ja sitter hemma me en kattunge i knät å ser på Mythbusters. Inte så tokigt ändå. Men ja vill också ut å åka! Ska monga mig ut till bilen sen å åka till Maria o ligga på hennes soffa istället. Måste bara ringa ett skräckinjagande ångestladdat samtal först. Jag ville inte sluta jobba nu. Dels behöver jag pengar å sen har man ju något som heter arbetsmoral. Men det finns inte mycket att göra :(

Jag har ju inte ont någonstans nu och då känns det så otroligt fånigt att ligga ner.

Jag kommer tyna bort helt i soffan å bara bli en fet blobb. Men nu finns ju tiden till att se massa filmer, ringa alla man inte ringt på hundra år, blogga o skriva mail. Bor man i närheten så får man gärna komma å hälsa på!