JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - may 2013

vulkan

Underbart väder ute! O vi är inne... Jimmy är trött o bedrövlig idag, men mycke bättre än igår! Han ha inte spytt nå mer iaf. O alla andra, peppar peppar spotta på en katt, verkar klara oss! Pappan jobbar sista dagen på jobbet idag. När han kommer hem ska vi äta o sen tänkte ja träna. Varmt som i en vulkan är de också!

hade ingen aning

Min lilla Jimmy var en röd liten djävul under dagen o kvällen. Tog dryga 3 timmar att lägga honom. När han somnade tog det en timme så var han vaken o grät igen. Nog har jag varit arg på honom till o från under dagen, men nu har jag fruktansvärt dåligt samvete o försöker gottgöra honom med saft o klappar. Han hade (och har) ont i sin lilla mage och kräks nu! Hur kunde jag vara arg?? Jag hade såklart ingen aning innan han började kräkas, han säger ju inget :-( nu väntar en lång natt med en stackars liten Jimmy. Vi ber lite försiktigt om ursäkt till dem vi umgåtts med o hoppas vi inte smittat någon! Ber till någon Gud att Jocke klarar sig. Jag vill råda alla mina vänner att inte skaffa barn. Eller hus. Eller hund, bil, chinchillor, hästar eller någon hobby alls! Fast... Jo, skaffa barn... De är värda varje jobbig sekund. Livet blir bra, bara ni INTE SKAFFAR KATT! Inatt tar jag hand om min bedrövliga son, imorgon blir som det blir. Inte har jag tränat heller. Men gick en kort promenad i underbar kvällsluft. Tur det finns kvällsluft och att mina småkillar och man är de absolut bästa man kan tänka sig!
har ingen bild på varken kräkande barn eller kvällsluft. Det fårcbli banan från blodomloppet. Fan vad kul det var!

helt okej ändå

Sinnessjukt mycke folk på blodomloppet igår! Kan dock inte säga. Annat än att jag är extremt extremt nöjd med mig själv! Tog mig runt 5 km på 38 min. Och nej jag vet, det är fortfarande ingen bra tid. Men för mig är det grymt! Det var bara två månader sedan jag överhuvudtaget började träna. Idag är det vila! Varit till tandläkaren med både mig o Jimmy. Det slutade med antibiotika för mig... Jimmy fick dock väl godkänt. Var redan till läkaren. Det slutade med mera medicin för mig... Men inga värden var konstiga iaf så förmodligen är magen bara totalt obalans sedan magsjukan... Nu väntar vi på att pappan ska sluta jobba. Juste! Måste ju passa på att hylla migsjälv lite. Vägde mig på sjukan och väger nu 59 kilo. Då är ju mitt mål uppnått! Nu tänker ja inte gå ner så mycke mer. Så det är en helt okej dag ändå :-)