JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - march 2010

Hur firar ni påsk?Mamma, pappa, Aase, Malin, Nina, Helene, Kajsa, Sofie, Hanna, Mange, Anna och alla andra ja inte ser så ofta, vad ska ni göra på påsken? Själv jobbar ja 12 timmar på torsdag och sen blir det nog hemma-helg med massa godis. Kommentera gärna, vill gärna veta vad alla gör :)

HovslagareNu har Victora varit här och verkat Hjalmar. Måste vekligen rekommendera henne! En ung tjej, trevlig och lugn och väldigt kunnig. Dessutom är det billigt att anlita henne och han kan nästan komma närsomhelst. Det är guld värt för en hästägare att ha en bra hovslagare. Hjalmar har ju haft stora problem med hovslagare, jag har bävat för att verka/sko honom... Han har varit livrädd, bråkig och nästan omöjlig lite då och då. En del har blivit arga på honom, andra har gett upp, men Victoria har vunnit hans förtroende och nu står han stilla och lugn som vilken häst som helst!

Passade på att longera bägge två efteråt, millan var rejält busig, men Hjalmar var lite stel sen igår :P
Han fick trava loss lite. Nu ska jag ligga i soffan lite och sen besikta bilen, ska bli spännande att se hur pass illa däran den är :)

RidningNu har jag gjort dagens nytta! Bytte blinkers på saaben som ska besiktas imorgon, tänkte även plocka bort extraljusen, men de satt me nå bult ja inte kunde få loss, Andreas hade nämnligen med sig alla nycklar på jobbet av någon anledning.

Jag passade även på att spräcka lyktan bak när jag dog fast dem igen. En bil kan ju ändå inte vara allt för hel....

Sen kom Marielle och Carro med bullar :) Vi gjorde iordning hästarna och red en stund. Det vart en ganska bra stund. Carro hoppade även med Hjalmar. Han var så lycklig, men hans kondition svek honom. Han måste tränas mera, han älskar ju att hoppa men han orkar inte många språng nu. Millan hade massor av överskottsenergi och bockade ordentligt med mig ett par gånger. Hoppas på att snart få nyttja ridhuset till mer seriös träning. Hon är så lättlärd och snäll att hon kan bli hur fin som helst. Nu står båda hästarna och sover, det var riktigt bra för dem att få röra på sig ordentligt :)

Kan vara bra om Hjalmar är lite slut på också när hovslagaren kommer ikväll... Nu lite pyttipanna och en stund i soffan eftersom mitt bäcken tycker att jag misshandlat det nog....