JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - june 2010

Bilder

Idag har ja byggt iordning sadelkammaren. Blev jättebra. Helt underbart med massa massa plats :D
Vi lånade en gräsklippare av Benny o Maria, ja körde 5 meter, sen var den död. Andreas o Alex spenderade några timmar med att laga den å nu går den som aldrig förr, men ja tänker inte röra den mer... Jag har inte god hand med sånna grejer...

Snillen spekulerar :)

 

En del av "sadelkammaren", de vart mycke mysigare än de ser ut :)Såhär bra är jag på att backa, låna inte ut något till mig!

Det är sol!

Så jag ska ut till kräken. Bygget är påbörjat, eller iaf påtänkt. På måndag ska, SKA, jag gräva fram plattan. Jag ska verkligen. Men idag ska jag bara ha helg. Ska släpa ut en fotöjl å kolla på när Andreas gör massa onödigt skit med bilen.

Katterna håller på att slå ihjäl sig i sovrummet, kom igen o kom å kolla på en liten katt, det kan förändra ditt liv!

Kattungarna vill flytta!

Här hemma galopperar de bara runt som galna kameler.
Vi är  less och katterna är 11 veckor nu, så nästa vecka är ni välkommen att befria oss från dessa monster. Ska se om jag kan ladda upp några bilder på dem ikväll. De är jättefina.

Farsan är påväg upp, vi ska planera stallbygget. Spännande, om man nu får någon fart på honom.
För syster ser det dystert ut. Hon har legat orörlig sedan i torsdags... Får knappt upp henne så hon kan dricka, o det är ganska uteslutet att få henne ur huset och göra något.

Andreas jobbar o jag håller på att klättra sönder väggarna. Kattungarna hjälper till. Var på sjukan med syster, de försökte banka lite vett i hon, hoppas de gick in något. Regnet över Skog vill inte ge med sig, jag som vill ut o röja lite där vi ska bygga stall. Tappar totalt lusten i regnet.

Undrar vad jag ska göra till middag, har tinat en tårta som jag tänkte  vi skulle äta ikväll, men om jag tror rätt så är det bara ja o Andreas som kommer äta, de andra orkar nog inte resa på sig.

Nu ska ja sluta tjura å lista ut hur ja ska laga säkringen som farit i källaren.....