JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - february 2011

Vi lever!

Det råder bloggtorka. Kanske är det för att man måste klättra för att komma åt datorn? Jag begriper inte riktigt varför vi sprängt hela nedervåningen när elektrikern började jobba på övervåningen? Hur som, Övervåningen är klar. Jag håller på att städa där nu. På tisdag ska det börjas här nere. Jag längtar, inte. Det kommer bli missär. men bra när det är klart :)
Hör och häpna: Jag har köpt ett par nya byxor och en ny tröja. Har inte gjort det sen jag köpte ett linne på Cover. Då hade jag precis blivit gravid. Nu är Plutt 5 månader... Så man kan säga att det behövdes :D Anndreas fick sig några tröjor också. Plutt mår aldeles prima, han sitter i pappans knä och vrålar.

Annars är livet precis som vanligt. Andrea har ju iof flyttat kontoret till vardagsrummet. Det bidrar ju också lite grann till kaoset här hemma :P De bygger om på hans jobb så nu jobbar han hemmifrån. Jättetrevligt att ha han hemma :)

Plutt o jag hos Hasse. Vi fick gomiddag!
Plutt hittade Hasses soffa, och somnade :)
Plutts nya tröja; Jag Älskar Dig!
Plutt kollar på när vi spelar spel :)
Johan å Andreas sätter upp skåp

Vad har vi gett oss in på??

Idag kom elektriker och jobbade första dagen. Hej och hå vilken röra det blev, men det blir hur bra som helst tror jag. Fan, det känns underbart att få taklampor och uttag! Haha hur illa har man inte haft det om man blir glad övver sånt? Vi har börjat riva köket också, och i hallen. Ni som vet hur det ser ut hemma hos oss i vanliga fall; nu är det ÄNNU värre! Men vi har satt upp nya köksskåp och tagit ner gamla såklart. Det blir så jävla bra. Kommer älska hela huset när allt är klart och precis som vi vill ha det. Vi har suttit en stund nu på kvällen och tittat på nya diskhoar, blandare, golv och luckor. Det kommer bli sjukt bra! Och helt annorlunda. Ingen kommer ha ett hus som vårt och vårt kommer vara snyggast!!!

Nog om det, Plutt har somnat. Äntligen, han har haft nå sjukt med energi idag, jag har jagat fram och tillbaka mellan köket, Plutten och elektrikern sen 9 imorse. När elektrikern for så fortsatte vi med renoveringen i köket så det vart inte så mycket vila idag. Nu ska jag bara piss o lägg mig för elektrikern kommer tidigt imorgonbitti igen och fortsättet. Man ska väl vara vaken och påklädd iallafall, så man slipper skämmas :)

Plutt är med o river kök. Här provar han Johans mössa :)
Jag går lös på panelen i hallen :)
Älskade Plutt ser påverkad ut med Bä-Boken, som han fick av Ronja o Jamila, på huvudet :)

Lilla Plutt

Plutt ligger och sover. Jag tar chansen och fikar lite framför TV:n. Dagen har varit ganska bråkig hittils. Hoppas han vaknar på bättre humör snart :) Annars håller jag på och plockar ur köksskåpen och eldar. Eldar inte det som är i skåpen, eldar ved. Nya köksskåp ska ju upp imorgon när elektrikern brytit strömmen. Självklart är ju skåpen invirade i ett par elsladdar som vi inte vågar riva lös innan elen är avstängd... Bilder på helvetet kommer sen.
Plutt fikar på stenmans
Bebin underhåller sig själv med jätte-pingu