JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - july 2011

Bajsbebis

Idag kom Ullis, vi for och red en lång sväng i värmen. Hästarna vart varma och fick en dusch. Sen åkte vi för att bada, Andreas tog motorcykeln och vi bilen. När Andreas kom fram och tog bebin vart Ullis och jag jävligt trevliga. Vi somnade! Vaknade av att Andreas gav mig en puss o sa att han skulle fara på jobbet :( Jag känner mig som världens dummaste!!! Men bruna vart vi och skönt var det!

När jag kom hem hade Jimmy bajsat där han satt i stolen. Inte så lite. Det var bajs över hela bebin, och i hela stolen.... Det var bara att ställa bebis och stol i duschen.... Har lagt klädseln i tvätten och skurat stolen. Lilla bajsbebis <3

Sen är det så att Faan och Hans Moster ska flytta. Inte för att de är dåliga katter, de är underbara! Men 7 katter att föda under vintern blir för mycket. Kan du ge dem ett hem tillsammans, där de får vara ute, älskade och mätta? Skriv!En plats i norrland
Jimmy hjälper till att måla och passar på att färga håret...
Såhär ser det ut i Jimmys rum nu, det KOMMER bli kanon, vänta bara...

Bilderna

Jimmy får en god muffin
Andreas och Hasse lyfter tak, men de gick lite snett :P Men forden fixade biffen!
Fjant var dammig och fick ett bad :D

Nu ska vi måla andra varvet i Jimmys rum!

Min underbara son

Idag har vi visat Dalasjö. Det verkar som att om vi har lite tur kan vi få det uthyrt! Ganska länge också :) Vad har mer hänt? Jo jag har superstädat badrummet, skurat alla små hörn å duschdraperiet med mera. Målat första varvet i Jimmys tum, det blir vitt och rött, bilder kommer sen. Hasse och Andreas har fortsatt med lyftandet av taket i stallet. Eller, det som ska bli stallet... Nu såhär på kvällskvisten skedde dock något missöde så nu håller de på med spännband och bilar för att dra upp taket igen? Det är inte så illa som det låter, men det såg himla kul ut.

Imorgon ska jag jobba igen, men först måla lite. Sen fortsätter jobbet hela helgen. ja, ända till onsdag nästa vecka faktiskt. Känns som om det är lite mycket, men det blir ju pengar. Nu ska jag ta en dusch och lägga mig med min lilla underbara son!


(*svärord* *könsord* blir inga bilder för min *jättefult-ord* mobil vägrar fungera...)