JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - november 2010

Vinnare :P

Tävlingen var ju för lätt. Alla har svarat rätt :D Förutom morsan som sa att de va 5,5 katter. Vi har ingen halv katt :P
Först var ju såklart farsan. Överraskning under 200 tusen kronor väntar......

TÄVLING

Idag har jag och bebin varit på samhället med Sara. Passade på att handla mat, kattmat och en akit höbal. Tror och hoppas att vi hittat en ny höleverentör :) Jag gillar verkligen vår gubbe i Latikberg, och höet var bland det bästa hö jag fodrat med, MEN det blir lite långt att åka nu när vi bor i skog... Och han hade dessutom inte mkt kvar att sälja :( Men nästa år ska jag försöka få till en storleverans från Latikberg.

Alla andra som bor i Vilhelmina skulle också storhandla idag.... Vi for omkring som svettiga kameler på olika affärer. Jag glömde ändå det vesäntliga, som jag i huvudsak åkte ner för; linsvätska... Får hoppas att jag klarar mig ikväll och åka ner imorgon igen... Ska köpa två flaskor så jag slipper vara ute i sista minuten jämt. Att man inte lär sig?!

Jag passade på att köpa en byggsats för pepparkakshus som jag, Andreas och bebin yggde ihop ikväll. Eller.. Bebin byggde inte så mycket, men han förgyllde med sin närvaro :D

Här är Andreas melankoliska sida av pepparkakshuset :)

 

Nu blir det TÄVLING!

Första person in med rätt svar på BÅDA bilder vinner ett hemligt (och fullkomligt uselt) pris!

Svaret ska postas i kommentarer och du måste skriva med mailadress och ev bloggadress :D

 

Fråga 1: Vad står det på min (katastrofala) sida av huset?

 

Fråga 2: Hur många katter ligger i sängen?


Jula postorder....

Idag har varit en lugn vanlig dag. Har tagit hand om hästarna och bebin. Sett på TV och myst med skrutt. Han har varit ganska arg, men nu är han tyst, han har somnat i bärselen :)

Måste gnälla på Jula postorder... Kikade in på sidan och la ihop en beställning på lite julkulor, en plastgran och några förvaringslådor. Gick på ca 500 kronor, men när jag kom till kassan och såg frakten höll jag på att svimma. Med frak skulle min beställning gå på över 800 kronor! Alltså mer än 300 kronor i frakt! Eller så fick jag hämta paketet i Umeå för "bara" 200 kronor i frakt. nej för tusan, jag stängde ner sidan. Blir till att handla de sista julsakerna någon annan stans!

Snart kommer Andreas hem, då ska vi ha mys. Han har tagit ut semester imorgon igen så det blir långhelg :D