JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - may 2010

Bild från ultraljudet igenHär kommer bilden som var så fin på lilla knytet. Han är 20 veckor gammal därr, dvs jag är v 22. Tredje ul hittills :P
Sofie åkte kl 6 imorse, så ja va uppe å sa hejdå på flygplatsen. Hemskt. Men det var mysigt att ha henne här, och hon hjälpte mig att bygga den underbara sommarhagen. Nu vaknade jag igen kl 12, har kokat kaffe till migsjälv och plockat ur diskmaskinen. Ingen vidare fart på mig idag alltså. Dessutom verkar det vilja regna ute, undrar om jag ska bygga vidare på hagen idag eller om jag ska börja flyttstäda övervåningen?

Som det ser ut nu så flyttar vi på måndag, även hästarna. Så om någon känner sig stark och göralös så är ni mer än välkommna att hjälpa oss på måndag. Annars blir stackars Andreas ganska ensam med allt för jag är inte nå vidare flyttkarl just nu.

 

Här är våra kissekassar från vänster; Borsth, Herr-Melin, Papa Gulfransson (den gula) och LeKatt

 


Umeå och hagen

I onsdags var vi till Umeå. Först sprang vi runt hela sjukhusområdet, men hittade tillslut Specmödravården.... De kollade allt man kan kolla och allt var hellt som det skulle :) Han hade fint hjärta å hjärna å lungor å urinblåsa å ryggrad å ben å allt vad det var. Han hade växt precis enligt sin kurva också.

Fick en underbar bild, men den ligger ute i saaben och jag är för lat för att hämta in den nu... Idag har vi nämnligen dragit vår megahage i skog. Det kommer att bli hästarnas paradis på närmare 3 hektar :)

I Umeå passade vi även på att köpa massa nödvändigt som bebimadrasser, hundra liter med olika färger som vi ska ha när vi målar om i huset, och 8 miljoner andra grejer som jag redan glömt.

Kattungarna växer så det knakar, de är nu "frigående" eller vad man ska kalla det och springer runt i soffan å klöser på en tills man blir galen.... Bilder på dem ska ja fixa senare. Nu kokar vi palt å ska äta tills vi inte kan röra oss!

Bild på EMUn jag byggde i lego på barnens hus :)

 

Här ser ni min EMU på taket till huset som Sofie byggde :D

 

Vi köpte 1,80 stolp så vi fick ta pickupen som pall. Här ser vi Sofie, stålkvinnan, slå i en stolp.


Bilder

Ja ha måla om bron. Hur de såg ut innan tänker ja inte ens visa, men de blev bra :)

 

Och eldat upp allt som var gammalt o trasigt...

 

Andreas åt upp marängerna....

 

Och Ylle åt upp salladen som Sofie hackat....