JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - july 2013

så jävla grym!

Fick träna med min Harri idag. Sen en lek/fikastund i lövliden. Jimmy hade så trevligt med grävmaskinen o ville inte hem! Mellan det hann jag en sväng på sjukan... Tog äntligen tag i att jag inte kunnat sitta på arslet sedan jag gick ner i vikt... Trodde lixom att alla fick ont som fan när de satt på en stol? Men icket. Fick remiss på en gång. Svanskotan är inte alls som den ska... Den står rätt ut :-D blir spännande att se vad som går att göra åt det... Nu försöka lägga barn!
världens vackraste hallon!
världens vackraste grävmaskinsförare förstod direkt hur man flyttade sand!
ja det är skrynkel o ja det hänger o ja, jag är så jävla grym!

världens vackraste geting!

Idag var en sovdag. En regnig sovdag. Jag har haft vilodag. Är inte ens halvnöjd med det. Men det ska ju tydligen vara bra. Vi var o handlade o gjorde några nödvändiga ärenden. Betalade de förbannade räkningarna som bara kommer på nytt om o om igen... Fick dock mer än vanligt över så vi åt sjukligt god thaimat till middag. Jimmy var dock inte imponerad :-D i brist på träning städade jag hela jävla huset o tvättade alla jävla kläder som fanns att tvätta. Nu blir det återigen sova. Men först en film med min stora kärlek!!!
världens absolut vackraste geting!
världens absolut vackraste geting small av

sköt ditt!

det här är fjant. Hon är en Chinese crested tik på 3 år. Jag har haft henne sedan hon var valp o kommer att ha henne tills hon är gammal och dör. När jag skaffade henne visste jag att jag hade råd o tid att ta hand om en hund. Jag har henne självklart försäkrad eftersom jag däremot INTE kan betala en operation om det skulle bli nödvändigt. Hon sköts som en hund (enligt mig) ska skötas. Hon är ute minst 6 gånger om dagen, honéföljer med mig i princip överallt. Tillomed in på Ica... Ibland väntar hon i bilen. Då är den parkerad i skuggan och har flera fönster på glänt. Hon väntar sällan i bilen mer än tio minuter. Honåäter hundmat och i vissa fall lämpliga 'rester'. Hennes klor blir klippta, öron rensade, pälsen kammad o klippt. Hon blir avmaskad vid behov enligt nya regler. Hon är en rätt knäpp men MYCKET glad hund. Hon följer mig som en skugga. Överallt. Hon är lydig och lyssnar väldigt väl på mig. Hon gillar däremot inte barn... Jag litar på henne totalt med Jimmy, men om andra barn kommer fram morrar hon. Därför säger jag nej till barn som vill klappa. Är hon i koppel med mig o barnen inte försöker fånga henne kan vi däremot passera genom hundra dagisbarn utan att något händer. Om jag nu gör mig allt besvär med klor, päls, försäkringar o promenader... VARFÖR skulle jag då knyta henne i ett staket mitt i solen så hon SVETTAS?! Hon älskar solen, väljer ofta solen om hon kan. Men det är väl helt jävla självklart att jag knyter henne så hon enkelt kan välja skugga om hon vill?! Förresten. Hundar svettas inte. De ventilerar o regleras kroppsvärme genom att flämta. En del varianter av nakna hundar har svettkörtlar men det är inte relevant. Jag tar hand om min hund så kan ni andra ta hand om era! Ni som nu har kvar dem o inte byter ut dem som sockar!