JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - february 2013

lekpark

Vi har varit på lekpark och ätit lunch med Ullis idag. Lekpark var ingen höjdare. Inte skottat alls. Stackars Jimmy såg lite bortkommen ut när vi körde ut han i snön att leka. Han klättrade upp i ett torn och spanade på traktorn som skottade :-D lunch var mera uppskattat :-D båda ungarna small av i bilen påväg hem så jag fick bära in dem i hallen där de sov vidare :-D

paket

Jimmy och jag klädde oss med reflexväst, tog varandra i handen och promenerade till brevlådan ikväll. Vi hade hört ryktas om paket! Jimmy väldigt nyfiken. Jodå det fanns paket i brevlådan. Snabbt hem o öppna! Jimmy fick en bilfilm och en tröja med hans favoritbilar på. Jocke fick 2 par sockar, två fina pyjamas, en tröja och en mössa. Likadan mössa som Jimmy har fast mindre. Superfina paket!! Båda prinsarna tackar mormor. Jag då? Jo jag fick en klädvårdsrulle... Haha den blev jag skitglad för. Vi badar i jävla katthår här hemma... När vi skulle gå in stannade Jimmy på gården och vägrade gå. 'men vad är det?' fråga jag. Han pekade på vattenpölen framför sig o sa 'dusch' :-D haha han ville inte kliva i vattnet. Det här varit ordentligt varmt i två dagar du! Ikväll är det två plus ute. Bort med snöhelvetet!!!

kanonidé

Jimmy flamsa runt med stolen vid middagen. 'sluta annars får du sitta på golvet!' hotade pappan. Det tyckte Jimmy var en kanonidé!