JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - october 2011

Apfest

Det han inte bli nyår.... Nu sitter ja hos Ronja igen... De brann i en dosa i källaren i torsdags. Lyckades få till det, men samma sak hände igår igen. Självklart var den där dosan nå slags motoskydd till vattenpumpen. Så när den brann försvann vattnet.

Idag kom dock Tage (som gjort all el i huset) han hade med sig en ny :D
Efter en stund kom han upp ur källaren och meddelade mig att det inte var min lyckligaste dag på året. Motorskyddet hade brunnit för att pumpen i djupbrunn var trasig.... HELVETTE. Undra just hur mnånga hundra tusen en sån kostar. Hur som så flydde jag o Jimmy fältet idag.... I helgen bor ja hos Ronja. På måndag ska jag ta tag i röra.

(ja, självklart kommer jag åka hem å se till att hästar får mat o vatten och såklart alla andra djur med. Ja lämnar inte mina djur i sticket....)En ytterst vacker bild på stackars mig. Men mest synd var det nog om Emmoth som återigen fick höra på mitt ylande en bra stund... Fan ja håller intemed alla ni som säger att det är skönt. Puckon! Det är värre än att föda barn.

Gott Nytt År

NU har jag haffat Ronjas dator. Andra Ronja alltså. Själv har jag ingen längre. Ingen TV heller, men vad gör det när man inte hinner titta på dem?? Länge sen sist.... vad har hänt?
*Jimmy har fyllt ett år, underbara son börjar bli stor :S
*Näsapan blev överkörd.
*Ja ha fått en kanin, Satan heter han. Han är skitfin.
Vi mår bra, allt rullar på. Kan hända hinner det bli 2012 innan jag sitter vid nån dator igen så God Jul och Gott Nytt År sålänge :D