JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - january 2013

knivar i magen

Att fortfarande vara vaken, halv 4 på natten, med knivar i magen och en igel i patten och ändå bara le. För jag har den finaste lilla familjen i världen <3

inte redo

Idag har jag fått riktigt riktigt fint besök på BB! Mina älskade pojkar! Jimmy stannade innanför dörren o bara stirrade på mig o Lill-bebis. Men han tinade rätt snabbt. När de skulle åka hem pussade han Lill-bebis på huvudet. Då hade jag inte långt till tårarna! Mina fina fina barn! Ska jag vara ärlig hade jag tänkt åka hem idag så jag slutade med morfin-nånting sprutorna. De får man ju inte hemma. Men jag var inte redo. Fick så ont att jag mest suttit dubbelvikt och flämtat :-( gav upp vid 6 och bad om spruta igen. Så jag blir kvar på BB tillsvidare. Inte värt att ha så ont att man inte kan prata. Klart jag vill hem, men får se detta som lite semester!
Jimmy gillade min säng. Han till också ha en säng med knappar som man kan åka i :-D

förlossningen

Tänkte skriva lite snabbt hur det gått och vad som hänt! Fick värkar på natten 27/28e januari. Förstod att det var allvar när det började spruta förmjölk ur brösten :-) värkarna blev allvarliga riktigt snabbt! Fanns ingen tid att raka ben eller bada :-D tror vi var på BB vid 7 tiden på morgonen den 28e och klockan 3 är Jimmys lillebror född! Jag hade ju ett par mål för den här förlossningen... Viktigaste såklart en frisk unge. Men att föda vaginalt och utan ryggbedövning var också mål. Men det blev snitt. Öppnade mig till 10 cm riktigt fort men lillen kunde inte passera bäckenet som visat sig vara för trångt helt enkelt. Hade en rejäl kris om att jag var värdelös o inte klarade. Men när jag tänker på det i efterhand så mådde jag ändå mina mål. Bäckenet kan jag ju inte påverka. Operation gick jättebra iallafall och ut kom en finfin lillebror! Vägde 3,1 kilo o var 50 cm lång. Han äter sover skriker och bajsar. Är allmänt jättemjuk och fin <3 jag har, såklart väldigt ont men känner mig förhållandevis pigg och var uppe och gick fort. Bedövningen släppte på typ en fjärdedel av tiden mot förra gången så jag är nöjd ändå :-) nu längtar jag otroligt efter att få komma hem och krama Jimmy och presentera världens finaste lillebror!