JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - june 2012

operation

Stackars katten Anton blev halvopererad idag. Ett rivsår över näsan hade blivit infekterat. Han hade en sårficka ända upp på huvudet. Han blev sövd och rakad, såret rengjort och sköljt. Han ha nu drän insytt i pannan och en tratt om halsen. Ingen nöjd katt. Dock kunde jag själv va stygnen och dränet på måndag så han behöver inte ha det så länge. Sen ska han äta antibiotika i 10 dagar... Stackare. Jag som tycker jag jobbat både dag och natt mest hela veckan ska nu påbörja en helg proppad med jobb... Tur jag trivs riktigt bra på jobbet! Nästa vecka är jag rätt mycket ledig och tänker inte ta nå extra. Jag ska umgås med Jimmy, förbereda bröllop och vara med Hjalle. Nä nu är det dags att packa för nattjobb och utflykt imorgon!

själva bröllopet

Stanken som smyger sig på och sakta fyller huset är enorm. Någon mix av bajs/avlopp/dött djur... Vi har kollat bebins blöja, kattlådan och avloppen. Då återstår bara Fjants fisar... Sjuka hund vad har du ätit??
Angående bröllopet så här vi ikväll gjort klart placeringskorten. Och apropå det, jag har hört på omvägar att några år både sura, arga och bittra över att inte få se själva vigseln. Då vill jag bara be er vuxna människor att sluta prata om det. Jag och Andreas gifter oss med varandra och ingen annan. VI har bestämmt att vi vill ha vigseln bara han och jag, av olika skäl. På eftermiddagen firar vi med att bjuda våra närmsta på grillmiddag. Punkt slut. Antingen har man problem att förstå det och fortsätter gnälla på "byn", eller så är man glad för vår skull och kommer och har kul på festen. Tänker man gnälla på festen också kan man likagärna stanna hemma och söka på "bröllop" på Youtube. Det är vår dag, vi har beställt fint väder och planerat länge, så hjälp oss göra dagen till ett underbart minne!  

Fjant brunnit rejält?

Min son har just somnat, Andreas ha åkt in på samhälle för att lämna av Sandra. Jag ligger kvar en stund i sängen och njuter av tystnaden. Men det är ingen tystnad. Från vardagsrummet hör jag ett "ko-koande"? Ko-ko ko-ko ko-ko?! Undrar om fjant lagt sig på någon av Jimmys leksaker? Fast han har ingen gök-leksak... Antingen är det en gök i vardagsrummet eller så har Fjant fått en riktig eldsvåda i skallen. Vilket det nu är så är det fullt normalt i detta hus och inget man riktigt kan göra något åt.