JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - july 2014

råttjakt på dass!

Kom hem, satte mig på dass , det rasslar till! Tittar mot ljudet bakom toan. Ingen där . En en fin liten svart lort!  Det bor någon på vår toa! Vi skaffade fram handskar och en hink. Nu skulle det bli råttjakt! Jimmy blev jättenyfiken!
 
Tittade runt i huset... visade sig att den lilla herren hade varit lite överallt medan vi varit borta...
 
På ungarnas kök...
 
Bakom Tv:n..
 
Kollat in leksakerna...
 
Lyfte bort plåten runt duschkabinen. Stack först in kameran och tog kort för att se vad det var för något där. ..
 
Haha! Förutom massa jävla damm fanns där ingen råtta iaf 😀😀
 
Bara en förrymd chinchilla!! 😀 det förklarar saken! Jag matade honom i mörkret inatt. Han måste ha smitit då. Hoppas han haft kul. nu är han tillbaka i sin bur med mat vatten och hö!

min kärlek till dig. ..

Godkväll! Mamman här ... tänkte bara meddela att ordningen är återställd. Den vilda bebin kapitulerade tillslut. Efter ett rejält utbrott över att han inte fick ha datorn bet han sin mamma så hårt i magen att hon skrek. 
 
Mamman blev lite sur men kramade sin arga bebis som vid 23 small av på soffan. Lilla barn... min kärlek till dig och din bror är oändlig 💖💖
 
 

I HELSIKE HELLER

 
Hej! Jag heter Jocke och den stora fina killen bredvid mig i soffan heter Jimmy. Han är en bra storebror. Även om han tar mina saker jämt ...
 
Hur som. På bilden har vi nyss ätit middag och jag har fått ett litet paket russin till efterrätt. Jimmy den jäkeln han fick en klubba.. mamma säger att jag inte kan äta sånt, men det kan jag förstås . 
 
Hur som. Vi är trötta och nöjda och mätta . Vi ska få ett bad och sedan sova.
 
 
I HELSIKE HELLER!!!! HAHAHA!!! här sitter jag 21.38 och jag TÄNKER ALDRIG SOVA!!!! Mammor kan ändå vara vakna dygnet runt så det gör ingenting!!!! Nu ska jag riva vardagsrummet! Hörs!