JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - july 2016

Jockes äventyr på IVA

Ja.... En mamma kan bli hemskt rädd! Något värre än den rädslan finns inte! I måndags gjorde Jocke ett hopp från en kundvagn. Helt spontant o väntade inte alls på att J var beredd... Han stod med ryggen emot o kände bara något som studsade mot ryggen, sen slog Jocke i marken med bakhuvudet först.

Jag trodde faktiskt att det var kört. Eller åtminstone att han skulle ligga länge på sjukhus och få men av det, så jävlig var smällen. Vi ringde ambulans men hann på sjukan innan den kom så de mötte oss där. Blev direkt skickade till Lycksele där vi fick träffa en suverän läkare!

Han lade in Jocke på IVA, för övervakning. Egentligen var han inte IVA-patient, men de andra avdelningarna vågade inte ta emot ett litet barn som slagit huvudet. Bara det är beundransvärt, att säga ifrån när det är många vikarier i semestertider.

Han bevakades över natten o blev utskriven idag. En ängel måste ha varit i närheten för allt har gått bra 👼 Nu ska jag bara lyckas med uppdraget att hålla den lilla dåren stilla ett par dagar...