JULKLAPPSREA på Yves Rocher med Sassitch!

Till SASSITCH's startsida

sassitch - may 2011

Bra dag!

Nu är min jobbarhelg till ända. Jag måste få säga, att jag är nöjd. Att jag känner mig bra på mitt jobb. Trotts att jag varit orta i 10 månader så klarar jag det hur bra som helst. Varken tänker eller får gå in på exakta arbetsuppgifter, men det handlar mycket om att förstå och möta människor. Känns så bra att jag är bra på något.

Kom även på en sak till jag tydligen är bra på. Fick prova att köra motorcykel ikväll! Ville inte sluta, Andreas fick då fan inte prova :D Okej första varvet i lösgrus var inte så kul. Mest vingel. Men på vägen var det sjukt kul :D Gick jättebra. Absolut något jag måste fortsätta med!!! Ska bara se till att jobba massa så jag har råd att köpa mig en egen. Har fått massa jobb i sommar så det ska nog ordna sig.

Jimmy mår prima, jag mår prima och Andreas också. Vi har spenderat dagen med att kasta sopor på tippen, fira fina Marielles födelsedag och hälsa på Alex. Haft en kanonbra dag. Nu ska jag vända uppåner på huset i jakten på min ena nässpray.... Den andra ha ja glömt på jobbet.... Blir snart galen..... MÅSTE HA...... HA.
Godnatt!