min viktnedgång

25 år gammal, 155 cm kort och 86 kilo fet , satt jag i soffan och flåsade "nej ! Mamma orkar inte, nu får du sätta dig och vara stilla!" till min vackra lilla son som återigen ville leka och klättra...
 
 
 
Just när jag uttalat den meningen till min livliga glada lilla son , klickade något i mitt huvud. Var det verkligen den mamman jag ville vara?! Ville jag verkligen fortsätta gå upp i vikt?! Insåg jag egentligen hur farligt nära jag var sjukdomar som diabetes och hjärtproblem? 
 
 
 
Jag som bestämt mig så många gånger förr, att "imorgon gäller det. Imorgon händer det. Den här gången ska jag klara det."
 
Men den där dagen i soffan hände något speciellt i mitt huvud. Jag började inte nästa dag. Jag började samma minut. Var det något jag var säker på så var det att jag ville att mina barn skulle växa upp med en frisk mamma och själva inleda livet med bra mat och mycket aktivitet!
 
Ett år mellan bilderna. Samma klänning
 
Snart har det gått 2 år sedan den där dagen i soffan. Det tog 8 månader att gå ner dryga 30 kilo. Det tog dryga 4 månader innan jag sprang mina första 5 kilometer. Efter hand provade jag en mil, det tog 1 timme och 28 minuter. Idag tar milen en timme och styrketräning har blivit ett av mina största intressen.
 
 
 
Den ändrade kosten var ingen diet , det blev min livsstil! Och jag kan lova... det var inte lätt, men det var värt precis varenda minut! Jag har aldrig någonsin mått så bra som jag gör nu! Jag som provat allt... kan jag - då kan alla!
 
 
 
 
 
min viktnedgång | gå ner i vikt | | En kommentar

referenser - Lina

Lina lade bort precis alla sina ursäkter! Hon var helt öppen och litade på mig och följde schemat till hundra procent! Hon hade testat allt så hon hade inget att förlora. Henne fick jag släppa taget om långt innan projektet var slut, hon trivdes redan så bra med upplägget att det blivit hennes livsstil. Det är över ett år sedan nu och hon håller kost och vikt än. Hon har till och med varit den som inspirerat mig till att bygga muskler! Efter 5 månader hade Lina tappat 30 kilo!
 
 
referenser | gå ner i vikt | | Kommentera

referenser - Camilla

Camilla var tjejen jag fick hejda! Hon tog hela grejen på så stort allvar att jag fick tvinga henne till fler vilodagar och större mängder mat! Hon fick dock resultat efter sin insats! 3 månader gav: minus 14 kilo, från bmi 36 till 30, och vansinniga minus 27 cm i midjemått ! Behöver jag säga att jag är stolt?!
 
 
 
referenser | gå ner i vikt | | Kommentera
Upp